top of page

Turff en Wahooh maken het adverteren binnen de studenten doelgroep een stuk makkelijker

Met 2.600 schermen in de woonkamers van studentenhuizen biedt Turff adverteerders een mooie kans om de studenten doelgroep op een innovatieve manier te bereiken. Waar voorheen campagnes plannen op het Turff platform veel werk kon zijn, maakt Wahooh het mogelijk voor kleine en grote adverteerder om campagnes met veel gemak op te bouwen en in te plannen in combinatie met alle overige buitenreclame objecten in Nederland.

 

Turff voor studenten

De Turff tablet aan de muur in het studentenhuis is bijna niet meer weg te denken uit de huidige Nederlandse studentencultuur. De opvallende oranje hoes springt in het oog en biedt studenten handige tools die ze nodig hebben om makkelijk kosten te delen binnen het huis.

Studenten lopen weg met de oplossing en nog elke maand stromen de aanvragen binnen bij Turff.

 

Olivier (24, student aan de Erasmus Universiteit): “Met Turff kunnen we veel makkelijker de kosten bijhouden in het huis, voorheen leverde dit veel gedoe op”.
Sarah (21, student aan de Haagse Hogeschool): “We gebruiken Turff dagelijks om de kosten van de drankjes bij te houden, ook houden we bij wie er mee eet en wie niet.”

 

Turff en Wahooh maken het adverteren binnen de studenten doelgroep een stuk makkelijker

De tablet is helemaal gratis voor studenten, in ruil voor de gratis tool toont Turff advertenties als screensaver! Een echte win-win dus!

 

Turff voor adverteerders

Ook voor adverteerders is het Turff netwerk een mooie toevoeging aan het huidige aanbod.

Met kwalitatief hoogwaardig bereik kunnen adverteerders een echte gespreksstarter creëren in de woonkamers van ca. 2.600 studentenhuizen, waarmee je 28.000+ unieke studenten bereikt.

 

De ontwikkelingen bij Turff staan zeker niet stil, naast het maandelijks uitbreiden van het netwerk binnen en buiten Nederland, is Turff druk in de weer met verbeteringen, onderzoeken en implementaties.

Zo zijn de schermen van Turff sinds kort ook in het Wahooh platform te vinden. Via Wahooh slaat Turff de brug naar mediabureaus en adverteerders om gemakkelijker campagnes te kunnen plannen en opzetten in de lastig te bereiken doelgroep van studenten.Niels, Founder van Wahooh: “Met Turff voegen we een nieuwe exploitant toe met een zeer unieke propositie en waarmee het aanbod van OOH-publishers in Nederland in het Wahooh-platform nu zo goed als volledig is. Het unieke bereik van Turff binnen de studenten populatie maakt dat het een welkome aanvulling is op de meer reguliere buitenreclame planning.”

 

Turff inzetten voor je volgende campagne, neem een kijkje op de site van Turff over de werking of vind de schermen op de kaart onder “Digital Students Indoor Screens” in Wahooh Planning.


Kommentare


bottom of page