top of page

Mediaplus verlengt samenwerking

Mediaplus kantoor met uitzicht op de Houthavens in Amsterdam

Mediaplus heeft haar contract met Wahooh Media wederom verlengt en is zeer te spreken over het gemak waarmee ze haar (D)OOH-campagnes kan plannen, zo vindt ook Managing Director Menno Westinga;


Een essentiële partner

"Niels vroeg mij onze ervaring met Wahooh te delen in deze nieuwsbrief. Wahooh heeft zich voor Mediaplus in de afgelopen jaren bewezen als essentiële partner voor onze out-of-home mediaplanning.


Wij zijn structureel op zoek naar tools en technologieën die ons kunnen helpen bij het leveren van de beste resultaten voor onze klanten. Wahooh is een waardevolle aanwinst in onze toolkit.


Het gebruiksgemak en de functionaliteiten van het Wahooh-platform hebben onze processen aanzienlijk gestroomlijnd en versterkt. Het stelt ons in staat om snel inzicht te krijgen in complexe mediagegevens en strategische beslissingen te nemen die onze campagnes naar een nieuwe hoogte tillen. Ook het team staat altijd klaar om te helpen en te adviseren, waardoor we ons echt ondersteund voelen in onze samenwerking.


Dankzij Wahooh kunnen we onze klanten nog beter voorzien van doelgerichte en impactvolle out-of-home campagnes. Ik kan het Wahooh-platform aanbevelen aan alle collega's in de branche.''Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page